Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šipak su nemoćni, neće. Odvališ im minimalno 5 utakmica bez gledalaca, sljedeći put 10 pa bi vidjeli može li sw eihešit.
Kakav covjek mora biti da bi nekog drugog vrijedjao, zamisli da ti uletis medju crnce i tebe vrijedjaju. Kakav krkanluk, nas treba pobiti l, ne zasluzujemo da zivimo uopste!
Ama na osnovu čega? Što se primate? Lukaku momčina.
koliko sam posten, nisam ni primjetio da je Lukaku crn
@abassamjafpfqw hahahahahaha najjači komentar tita mi
Ovaj Kaljari smijurija od kluba. U rangu Želje, Zrinje i Sarajeva. A navijači su nam godinama ispred njih bez obzira šta se pričalo.
Nije sve u parama. A za navijače ne bih ništa komentirao sve se vidi iz priloženog...
Shinter
@JacquesDerrida navijac serijasa b
On je sve ono što oni nikad neće biti.
Krivaja 95! 😘😘😘
@Krivaja1952 navijaci stvaraju igrace, da nema njih ne bi ih niko ni gledao, ni na tv-u ni nigdje, to uprava kluba i ostali ljudi dobro znaju, pa ih zato i ne kaznjavaju
trebao im je cundaru izvaditi i zacepiti usta nacionalisticka
HAHAHAHA i ja sam na to pomislio 😂
@MukiSuper nacionalistička? Bošnjo i nacije 😁😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)