Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas nebi ostao bez guma nego i bez dijelova za otpada
kaze se ne bih ;)
ana nibm ti na ktu ta hces jl? pfsrica, fuj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema para za garazu
Dobro je pa je ostao na "klocevima" ;)
Nije ovo ništa. Kod nas su nekom liku za 10 dana skinuli sve sa auta. Bukvalno sve.. Počevši od guma pa na dalje dok ostatak auta nisu odnijeli na otpad ;)
hahaha,tako se naplacuje izdaja
kakva izdaja bolan, ovo je profesionalni fudbal, nema tu ljubavi
pa i to sto kazes
Ovo k'o onda u Buca Potoku kad su onom skinuli tockove isto sa Porsche-a i ostavili ga na panjevima :)
Picka prodana
trkom u nedelju na Stup, autopijaca, bice cca 300KM sa gumama...
Hahahahahaha e neka su mu skinuli...
Ako se kladite pročitajte moj tekst do kraja i saznajte kako početi zarađivati na kladionici uz kvalitetne savjete što igrati a što izbjegavati. Zarađivanje na kladionici je puno lakše sa singlovima nego sa listićima s puno parova. Nemojte biti lakovjerni i uzimati 1.10, 1.15, 1.20 i takve sitne koeficijente jer u tome nema kruha. Sa tim koeficijentima će se uvijek dogoditi da nešto promašite i vrtiti ćete se u krug. Proučavanje i klađenje na prave informacije jer jedini način za dugoročnu zaradu. Provjerite na mojoj stranici o čemu pričam i na što se kladim: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav nee dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
J EBEM TI SVE STO IMAS , OBAVJESTILI SMO POLICIJU O TEBI MRS ODAVDE
Kako netacna i neprovjerena informacija!! Ovo se uopste nije desilo Levandovskom nego Geceu, ja sam citala na bildu, zato molim vas ne dezinformisite ovaj jadni i napaceni narod, samo su jos falile i vase dezinformacije i izmisljene vijesti ovog tipa da docaraju ovaj dan! Sram moze da vas bude, vrsite
http://www.bild.de/sport/fussball/robert-lewandowski/hat-vier-raeder-ab-34623062.bild.html
to sve rade strani elementi ubaceni na klix da naprave pometnju i izazovu opsti kaos u nasim redovima