Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i onda dodje neka Cristina i usutkuje ove ljude koji zive za svoj klub.... fuj Ronaldo , fuj !
u Bundesligi ih gleda po 80 000 ali zbog glupe uefe su zakinuti, svejedno bolja atmosfera, stadion i navijači po meni ne postoje.
Ako ima pravde imalo u institucijama fudbala trebala bi Borussia proci. Realu ce se pomagati po obicaju iako, ako im se osmijehne sportska sreca, nece trebati pomoc jer igraju dobro. Medjutim, ako se bude favorizirao Real (a hoce 90%) onda će mi se zagaditi fudbal i boli me k. ko ce ikad igrati. Sta je bilo s onim - nek boljih 11 na terenu pobijedi? Sad Murinjo pritisne medije, mediji UEFA-u i onda Yilmazu se cist penal ne svira nego covjeka izbace iz igre za uzvrat. Ne kazem da je Galatasaray bolja ali upravo zbog ovog neki drugi timovi ne dobivaju priliku i osvajaju titule nego samo: Real - Barca.
Nadam se samo da će sudija biti pošten i da se neće opet pomagati Realu...
Ma furaju se na nas kada smo igrali protiv Grčke :D (Da podsjetim, dan prije utakmice bila je organizirana čimburijada na obalama Bosne, pa su grci mislili da kampujemo dan prije utakmice)