Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo i americki kongres na predlog (citaj ovo) republikanaca, usvojiti deklaraciju o Genocidu u Srabrenici. Cjelovitost BiH te smjena kurvinih sinova iz genocidne. Rezolucija ide na kongres. Osim savjeta bezbjednosti UN, bit ce i kod stare zemaljske kurve Evrope. Hrvati sa svojim fasistickim genima stopaju progres BiH drzeci rucnu s Dodikom. Mogao bi se i lepi Dragan ponovo vratiti na njegovo omiljeno pismo iz korijena, cirilicu da caska sa svojim nedostignutim idolom, Ronhilom. Najbolja vijest u zadnjih 4 mj.
Od svih slika vidim jednog zeničanina na slici.......u šta mi se čaršija pretvori :D
Ee gledam ovu omladinu sto voli i raduje se, a drzava nista dala nije. A opet fol meraklije...... tuzno
Milan Jovanovic IMAM SRPSKO IME, ALI JA SAM BOŠNJAK I NAVIJAM ZA BiH… FB status o kojem se priča KOLUMNE | 16.11.2012. - 18:06:38 PREPORUČITE: Podijelite na Twitteru! … Moji roditelji možda jesu iz Srbije, ali to nije bitno, bitno je da sam ja iz BiH, to znači da sam ja Bošnjak a ne Srbin kao što ni neki to rekli. Pratim svaku utakmicu BiH i istinski navijam za BiH, čak mi je želja da odem na Bilino Polje. Džeko mi je najdraži igrač. To sve dokazuje ko sam i šta sam. U politiku neću da se miješam, premlad sam. … Samo sam htio da vam pokažem da još uvijek ima dobrih ljudi sa srpskim imenom. … Bosna u Srcu
Mosa likce
Aj tinks rezultat iz gud.
Najljepši je Edinov gol bio