Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte grcima nesto eura kao ispomoc.
Nemojte samo zastavu njemacke nositi da ne biste fasovali
naprijed grckooo!!!
tako i treba. samo drzavne zastave. dosta vise ljiljana. ljiljani su znak sda sada
Balijice ajde sada nosite turske zastave hihihihi
@..,, genocidaskoj fukari i jeste mjesto medju fukarom...
zato će bit Srpski zastava među Grcima.
BRAVO GRCI ! TO JE LEKCIJA ONIMA KOJI UMJESTO ZVANIČNE ZASTAVE BIH DONOSE NA UTAKMICAMA U BIH ZASTAVE NAZOVI HZHB; HRVATSKE ; SRBIJE ILI BILO KOJE DRUGE: NE TREBA NIKAKVA, SAMO ZVANIČNA BIH ZASTAVA ! SAMO JE JEDNA DOMOVINA; BOSNA I HERCEGOVINA !!!
bravo samo i ljiljani i mjesec i zvijezda su zastave koje su bile zvanicne zastave drzave BiH tako da neko treba upozoriti te grke na to,
Sprcim im cciggaansku ggrrccku mmaatteer, cuj cak i bez zastava ako zeli sjesti medju grke. Puuuuu, sssppprrrcccim vam mmaatteerr grcku! Razvalite ih veceras, ssspprrrcccim im mmaatteerr cciiggansku!
Ziku levata na slici, sve i jedna zastava naopacke okrenuta.
Glupi primitivni Grci vise ih interesuje od cega ce zivjeti nego fudbalska utakmica. A sto se onog dijela nasih navijaca ruralnoga porijekla tice, nadam se da ce na Parlamentu proci prijedlog da se istima sto ih je zivot razocarao, kontaju da je Bosna sampion, sto nose kamere, vode zenturace na utakmice i idu na turisticko razgledamje, a nemaju ni jedne baklje u dzepu da zagadjaju Grke ako zagusti, zabrani zakonski odlazak na gostovanja. Za sve ruralce i primitivce koji se nadjete u ovome postu zahvalicu se ako ga dislike-ujete.
srbine srbine zasto pricas o muslimanima? bosne i bosnja je bilo i prije osmanlija. nije bitno koje religije. ne pricaj o muslimanima. pricaj o bosnjama, srbine. otvori oci i pogledaj. zemlja bosna, a u njoj bosnje. plavi grb sa sest zlatnih ljiljana je simbol bosne i bosnja. i druge zemlje imaju taj simbol, to niko ne osporava. samo vi srbi osporavate bosnu, bosnjake, i bosanski jezik.
Dragi moji nepismeni Srbi i muslimani Bosnjaci... Ljiljane mi srbi teba da volimo vise od bilo koga jer to nam je jead od prvih nacionalnih simbola... Nemanjići su ljiljane, identične ovim na grbu takozvane RBiH, još u starom vijeku....kako druge srpske male kraljevine tako i Bosanska dinastija koristi ovaj simbol.. Isti se i dan danas nalazi na zastavi Republike Srbije!!! Jedini identitet muslimana je mjesec i zvijezda koji je opšti (i isključivo) muslimanski i kao takav ga nije podobno korisiti u državne (multikulti) svrhe... Srećno mojoj Srbiji a u dvoboju Grčke i BiH želim fer i korektan duel te da bolji pobijedi!!!
a bosnje? bosnje moje vazda u bosni bijese. bosna i bosnje postojae mnogo prije dolaska osmanlija. i bosanski jezik isto tako. bili je crkva bosanksa. niti katolicka niti pravoslavna. vec samo bosanska. i predjose moje bosnje na islam. ali nista cudno u tome. svi narodi u svijetu su promijenili religiju. neki prije a neki kasnije. nije bitno. bitno je da smo bosnje. i da volimo bosnu. zato sikter onom ko bosnu ne voli
a Handzar SS zastave, dze su one??
a hrvati? niti njih ne bijase u bosni nasoj lijepoj. sve do ne davno. a ko su oni uposte? jel se hrvaju? ili k./urvaju? pa zato se tako zovu. ja znam sa slavonce, znam za dalmatince, za zagorce istrijce. ali hrvati? i oni su jedan hibridski izmiljseni narod. zemlja im neprirodnog izgleda u obliku kifle. sve sto imaju (dalmacija i istra) napravise im talijani. i vi hrvati moji, govorite bosanskim jezikom