Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ima veze kape , zastave i to... Ne furaju se svi na kezual, fred perry, lonsdale i ta sranja. On ako je nabio kapu i 5 zastava ne mora znaciti da voli manje bosnu od vas koji ste u kezual odjeci i glumite huligane neke. Uostalom pogledajte kad su svjetska prvenstva kakav bude cirkus po tribinama, svi se sminkaju, svi perike imaju, svi obojena lica imaju pa sta?? Nek se navija samo, i kakvi god da smo uvijek nas bude 10 000 sto se ni jedna drzava ne moze pohvaliti. I ne serite vise internet huligani
Inat silan bosanski
Gastarbajteri smećari, bauštelci i"haus majstori":) Ponos protektorata!
i nisam sreo ni jednog hercegovca na toj utakmici. sve navijači iz guznog crijeva. balyije su okupirale stadion, kao da se radi o finalima u sjedećoj odbojci. uglavnom gast-arbeiteri.
a ja vam glava :) ružni ste brate do bola! ovi se jadni mošnjaci izvukli negdje iz slovenačkih kanalizacija, zadnji evro dali da malo udahnu mehrak što ga ostaviše u svojoj tzv. bosni! baš ste gadan i ružan narod! bauštelci pravi! al neka, drago mi je što ovako ponekad izađete iz rupa pa mehračite! malo šerbeta i zapali drinu i mirno bosnA :) POZDRAV SVIM MOŠNJACIMA MA U KOJOJ KANALIZACIJI BILI
u regiji :))) https://www.youtube.com/watch?v=sQb3sNLAqAo .... https://www.youtube.com/watch?v=gd-0IZXtGZU...
ispravka. ne prije dvije godine nego 3 i to na svijetsko :D
slaba liga pa sta ces. mujdza, lulic i spahic su odlicni. jos jedan stoper i mozda sto kazes defanzivni vezni. neka pjanica tek se sinoc vidjelo da je svijetska klasa. ja sam te samo citirao zato sto mije prvi tvoj komentar zvucao kao da smo mi toliko slabi da se radujemo i prijateljskim a da ste vi tako jaki da vas cak ni kvalifikacije nezanimaju, nevolim potcjenjivanje jer prije dvije godine niste otisli na euro cak ni u baraz. cijenim ja hrvatske navijace krajem devedesetih su odlicnu atmosferu pravili ali sada kada gledam prenos na hrt zao mi vidjet poluprazan maksimir ili poljud. mislim i to je ok ali onda moras priznati da je u ovom trenutku atmosfera i posjecenost u redovima BiH navijaca. i jedva cekam mec sa srbijom bit ce mrtvih :D
LEGALIZE PYRO
Sve moj do moga.
cuje najbolji u regiji.. NA SVIJETU BOLJIH NEMA !!
Ali ja ti kazem da smo mi prosli tu fazu početne euforije kad bi na prijateljskim tekmama okupirali Ljubljanu. To više nikog ne zanima, kao što neće ni vas nakon 2-3 velika natjecanja, kad se sto dokazete sto ispusete. Definitivno vam reprezentacija vrijedi vise od dosadasnjih rezultata. Osim branica dobro bi dosao i jedan klasni defanzivni vezni, a kako vidim da je Misimovic na zalasku karijere falit ce sigurno jedan klasni playmaker. Pjanić to nije, preofenzivan je, fali netko tko bi bio iza ledja ofenzivnoj trojci, hranio ih loptama, skupljao ispucane po sredini terena. Ne vidim takvoga u BH momcadi. Golman je prvoklasan, ali cetvorica u zadnjoj liniji su najveci problem momcadi. Sve ovo sto sam nabrojao momcadi kao Portugal ili Hrvatska imaju, plus dulja klupa. Mozda da je bilo dovest dva crnca da zatvore te rupe, to radi dosta repki.
A gdje su manijaci bili,zašto su se skrili... U Rovinju ručali batina.... av ava vavaavvavaaaa
Lijepa moja BiH :)
NEMA VEĆEG SELJAKA OD ONOG IZ KISELJAKA
pa upravo ti to govorim imate navijace kada se kvalifikujete posjeta radi a kod nas kada dodje neku luksenburg pun stadion i to je uspjeh. objektivno nam fali jos jedan jak igrac u odbrani ali mnogo slabije su reprezentacije isle na SP. hocu da kazem da u ovim kvalifikacijama po navijanji a i po rezultatima nema nam ravna. nisam jedan od onih sto pomisle da smo najjaci zato sto smo neku sloveniju pobjedili. ali je uspjeh imati vise navijaca u gostima nego sam domacin. da je hrvatska gostovala u sloveniji to se ne bi dogodilo bilo bi samo 2-3 hiljde gledatelja.
asd@ najjaci si komentar dao, svaka cast! Ovi huligancici ko fol nesto posebniji u odnosu na ostale, a furaju se na engleze.. nidje veze... uzmite ba dresove u bojama da cijeli svijet vidi koju ekipu bodrite, a nije obucete se u crno pa bi ljudi iz Ukrajine, Spanije, Finske..koji gledaju tekmu na Eurosportu pomislili da ste zalutali na stadion.. koji vam je k...c furajte te kezual na ulicama , al na stadionu bi se vljda trebalo znat uz koji ste tim kad vas covjek pogleda..