Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila mi je čast bit danas na ovoj utakmici Poz i MINHENA
@fbUser1571384906 Valjda se kaže, čast mi je što sam na utakmici. Tek je poluvrijeme druže. A ti nas haman pozdravljaš sa svog kompjuterskog stola.
I to Tina Turner... Kod nas sta god pustis na stadionu ne bi se culo od golih, masnih i grlatih JE BE MO VAM MATER PITARSKU, MATER PITARSKU, MATER PITARSKU. I to kao navijacka pjesma.
Predivna koreografija,a kod nas kad dođeš na stadion moraš paziti da te neko bakljom ne zapali.
@gooUser1567931087 A sta cemo sa Hamburgom gdje su legalizovane baklje a pun stadion ? Je li i tu paze da te ne spale bakljom
I to bez pirotehnike! Zaista mozemo nauciti od Njemaca u puno segmenata.
Aj ne rise Zato im je atmosfera ko u pozorištu
@amelbajric10 Ako ti se sluša teniska atmosfera bujrum na tenis,golf ili tako nešto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)