Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove separatiste baskijce treba dignuti u zrak kao i sve ostale ,a mnogo ih je na ovom svijetu Llorente ide u Juve ! Martinez u Bayern !
www.4fudbal.com
Šta hoćeš da kažeš? Da ovi baskijci što igraju za Bilbao neće igrati više ni za jedan drugi klub u svojoj karijeri? Da onaj igrač koji dođe u Bilbao ostaje tu do kraja svoje karijere?!? Mislim wtf.. Pročitaj dobro svoj komentar pa se priupitaj malo..
Opet navijaci ocekuju od igraca dozivotnu vjernost klubu. Shvatite vec jednom da su Del Piero i Totti izuzeci a ne standard ponasanja. A ovaj iznad sto mu je baskijska ksenofobija \"super pravilo\" nek\' se zapita.
Ja mislim da od ovih trensfera nece biti nista . Ne sjecam se kad je zadnji put neka veca zvijezda napustila Bilbao .. tako da vjerujem da ce oni ostati jos dugo u baskiji, jer vi dobro znate da samo baskijac moze nosti njihov dres. Sto mi je najbolje pravilo od svih klubova na svijetu.