Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolasinac je jedan od rijetkih iz nase reprezentacije koji nema potez viska , vidi se ta disciplina.
a venger jos nije shvatio da kad je kolasinac na klupi ne mogu meda samo nek pogleda prethodne utakmice kad je bio na klupi ponizeni od liverpoola i sinoc gubili u prvom poluvremenu od kelna
Vengerove metode vise ne funkcionisu , fudbal se promijenio zadnjih 10 godina , a sto prije starac to shvati to ce biti bolje po ekipu Arsenala. Jedino u cemu je dobar su izmjene , i sa njima vecinom "pogodi" i okrene igru. Međutim to nije vise toliko bitno kada se tempo igre digao na neki visi nivo.
Treba malo vise majstorluka za jedan ovakav gol - znalacki uhvacena lopta i efektan, neodbranjiv udarac. A zapravo i treci gol je, dobrim dijelom, njegova zasluga. Kolasinac je moderna verzija, recimo, Roberta Jarnija (ako ima onih kojima ovo ime nesto govori). Izuzetno zahvalan igrac.
Bosnjak prije svega!
on je prije svega musliman a to bosnjak ..to je upitno, rođen u njemackoj od roditelja crnogoraca ..pitanje je...
Seo Kokošinjac
Bosnjak i musliman je to
Furaju ga da je napadac, a mogao bi uskoro i postati ako ovako nastavi.
Bh tenk !
Sejo je KIKSEROV idol!! 😂😂😂