Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj neko igrao nest' na kladionici i ovaj ga iz.yebo i covjek po.pi.zdio :) Cuj umedjuvremenu izbrisao profil, pa ne mozes samo izbrisati, valjda treba cekat 3 sedmice da se izbrise profil, a da pri tom ne smijes da se logujes.
E, da kod nas to neko napise, ostali navijaci bi tog autora vec nasli i presudili mu po kratkom postupku. Prije nego bi dosli novinari klixa da o tome pisu :P
Uhvatiće Nijemci njega zbog mržnje na internetu. Jedino u Bosni možeš raditi na internetu šta želiš i pritome ne odgovarati. Švabo je to jarane.
Znaci sad kad nekom kazes "ub.ij se" to je "poziv na samoubistvo"? lol Hranite gladne po Africi, mamu vam ye.bem besposlenu.
Prn'o mi mačak juce ;)