"Ponijele ga emocije"
0

Navijač Manchester Uniteda policiji prijavio sudiju Cuneyta Cakιra

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Britanska policija u Nottinghamshireu zaprimila je zanimljiv poziv u utorak navečer. Naime, 18-godišnji navijač Manchester Uniteda nazvao policijski broj za hitne slučajeve (999), te rekao da želi prijaviti sudiju uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka između Manchester Uniteda i Real Madrida - Cuneyta Cakιra.

Podsjetimo, turski sudija je u 56. minuti utakmice zbog opasnog starta na Alvaru Arbeloi isključio Nanija, u trenucima kada je United vodio s 1-0. Svega 12 minuta nakon što je susret nastavljen Real je golovima Luke Modrića i Cristiana Ronalda okrenuo susret u svoju korist i nakon 1-1 iz Madrida prošao u četvrtfinale.

Osamnaestogodišnjak se nakon "prijave" odlučio izviniti za svoju postupak, pod izlikom da su ga savladale emocije.

"Takvi nam ljudi troše dragocjeno vrijeme i skreću nam pažnju s pravog kriminala koji se događa na našim ulicama", rekao je šef policije Ted Antill.

"Nije smiješno. To su ozbilje stvari. Čovjek je to shvatio i izvinio se, pa smo odlučili da nećemo poduzimati nikakve kaznene mjere", zaključio je Antill, koji je također otkrio da policija godišnje primi gotovo 7000 lažnih poziva, odnosno podvala.

Recimo i da je UEFA (Europska nogometna organizacija) već izjavila da neće sankcionirati turskog suca zbog suđenja, kao ni pokretati istragu zbog kontroverznog crvenog kartona Naniju.