Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja protiv pedera nem nista
a sta si kleknuo ispred njega mozda da ti ga da usta eee moj brate on ti ga ne bi ni usta dao !!!! gledamo horde i debila vodju partizanksog tima koji skida kapitensku traku i pravi se mudonja ajd neka pokusa ronaldu da pridje !!!!! jadni balkanski cinizam svugdje pa cak i u huliganstvu !!!!
Kod nas zakon: ubijes cojka vrh 5 godina , zagrlis ronalda dozivotna hahahahha
ovaj ronaldo je dobar cojk,..
Ej živote!!! Liku najveći uspjeh u životu što je uspio zagrlit tamo nekog čoika koji čitav život s rajom ganja loptu i za to zarađuje milione! I još bajbokane zbog toga zaradio, pa mu i lopovi još čestitaju.
Pa dobro nije ni velika kazna,zamislite da svi na stadionu pozele da zagrle Ronalda ili nekog drugog igraca.Ali eto isplatilo mu se.