Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vam jedan nevjerovatan podatak. Higuain, Aguero, Dybala i Di Maria su u zadnje 4 godine odnosno u kvalifikacijama za SP 2018 godine zajedno odigrali 45 utakmica i postigli su čitava 3 gola.
Glupost...pa samo Messi je protiv Ecuador dao 3 gola i jedan protiv Kolumbije. I Di Maria je dao gol na toj utakmici protiv Kolumbije. A i protiv Chilea je Messi zabio. Znaci samo u tim utakmicama koje sam ja gledao su navedeni igraci zabili 5 golova. Neznam zasto vam je potrebno lagati?!
Druže moj ti si lud. Ja sam i spomenuo samo Higuaina, Aguera, Dybalu i Di Mariu. Messi je priča za sebe. Ako osvoji SP sa ovim invalidima mislim da neće biti više sumnje ko je najbolji igrač svih vremena. Argentina u 8 utakmica bez Messija u kvalifikacijama je dobila samo 1
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ustvari to znaci, NE SMETAJ GUZIM.
mozda se taslače......
mama ti heroj
Čekaj, dijele sobu :) ?