Reprezentativci obavili trening
0
Nastupi Hasagića i Pjanića nisu upitni
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj zmaja na prvom slici njega treba za maskotu repke XD
KURV_.E IZ BASEMENTA SU GLADNE KU_.RCA KO SIBIR SUNCA!
Hvala za info. :) Sjećam ga se iz prošlih kvalifikacija, daleko najsimpatičnija pojava na našim stadionima. :)
o safete sajo sarajlijo sto si se bolan ufolio safete, trenere vise tako nemere..
Za sve neupucune, covjek sa prve slike je gospodin iz Makarske. Ali, gospodin i raja u pravom smislu te rijeci. Licno sam ga upoznao u Estoniji kad je BiH igrala. Covjek i srcem i dushom navija za BiH i prati je gdje god da igra... Lik je skroz pozitiva i jedan od najvjernijih navijaca.. Da Bog da , da zivi 100 god :)
ovaj vas trener ima nosinu ko cetvrt hljeba.
periguz sa sombrerom. konta glupi mosnjo da igra meksiko.
Nadam se da nam nece Hasagiceva ledja presuditi
ovo je Dodick na prvoj slici presvukao se da ga ne prepoznaju a ne moze priznati da voli Bosnu iz dna duse .... ubili bi ga oni njegovi majmuni a covjek BH fanatikos ko malo ko od nas ba :))
ko je ovaj simpatični čiko na naslovnici, sjećam ga se još protiv portugala kad smo igrali :)
ljudi svi mi hrvati znamo da su hercegovci g.o.v.na najveca i volimo vas vise nego njih i oni to znaju oni su planinski divljaci i o.d.j.e bite te s.u.g.e
Dodik opet psuje XD: http://adf.ly/wpYF
Spahiču ako bideš jope poćo sam se Đekom loptati tojes preko ćitavog polja fucu mu nabijati nebili je on ofrlje spićijo ugo ima da ti napustim tribinu ito odma pa nek ti navija onda ko hoče! Fino se dodajite isto ko namale dase igrate... i eto, to tije to brate! Hasagiču ati nemoj jope driblat u petercu...izadži bar do šesnesterca i driblaj kolko hoš. I ako ti niko ne pridže odovije naši igraća, ispucaj je onda u korner odma brez dileme!
jel ovo naš manolo na prvoj slici!
Zeničani, je li ovo LULE-M. na prvoj slici?
REPREZENTACIJA BALJA PUNIH KRMELJA I ZVALJA NAPRED BOSNJKISTAN NAPRED NEK SE PIJESMA CUJE DO GUZNOG CRIJEVA
lol ova slika prva je za fail.blog