Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikada nisam kompromitovao prijateljstva i uvijek sam davao svoj maksimum, medzutim, dode vrijeme kada shvatis, da to neki ne cijene i da jednostavno postanes neciji rent-a-friend po potrebi, sad mi trebas, sad mi ne trebas, lazna prijateljstva zbog koristi i statusa, oprzili su me vise puta, ali sam naucio lekciju, i hvala im na tome, jer sam shvatio da sam svoju energiju trebao trositi na jedine prijatelje na ovome svijetu, roditelje.
prijatelji su ti svi kad ti je dobro, kad uživaš, ali kad je neki belaj, nigdje nikoga
Ma kakav pad!! Čovjek je uspjeo za moje pojmove i extra je igrač.
Ako je bio takav kakav kaze za sebe onda nije ni cudo sto gs niko nije posjetio. U svakom timskom poslu osim tvoje vjestine je vazno i kako saradujes sa ostalim i tokom i poslije posla
Sekretar Zuka je u cuzi steko prijatelje do groba! Svi su bili zalosni kad him je jeco na ramenu, zbog zlehude sudbine konja u njega!
hem bio dobar hem musliman bio... šta si očekivao?
Fino je imati društvo onako, ali treba raditi na sebi. Što kaže Pervan: Nije Rat i mir napisala neka ekipa, nije Sikstinsku kapelu osmislila neka raja, niti obrtno magnetno polje, sve pojedinci. Ljudi su danas postali pokvareni zbog borbe za preživljavanje.
Jedino je u Arsenalu izgledao kao veliki igrac...
na faci mu se vidi da je supcic
nije ni tvoja nista bolja sigurno ;)
Znaci da to nisu nikakvi prijatelji
jedino su roditelji pravi prijatelji, svi ostali će te izraditi kad tad, to je moje životno iskustvo
Što bi reka izreka:"po zlu se prijatelj pozna"
Nasri je bio neiskvaren, i to ga je malo zeznulo. Onaj penal protiv nas kad su mu dali, vidjelo se na nama da se osjeća sjebano. Znaš da kao musliman ne smiješ lagat, a tjeraju te francuzi da lažeš.
na njemu*
nije sreca para puna vreca...
pa jarane meningitis je zarazan ne bi te ni ja posjetio.... a jos ovaj "specifican karakter"..
Kako onda doktori i sestre mogu biti tu?
@pinkman pa zato što oni moraju biti tu, to im je posao
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dok imas para imat ces i "prijatelja"
Pa šta si mislio, da će te Francuzi ogasuliti?