Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je samo bezobrazan ovaj momak pa to je nevjerovatno,preso si tamo gdje su bolje pare da se razumijemo i svi to znamo,kako te bolan nije stid kritizirat o Arsenalu,da ti nije Wenger nebi ti vidio Premiershipa pi.cko ona balava...
UMRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII C.I.G.A.N.EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Jale da skratimo polemiku,nisi lijep al si glup...
Ma yebo ti i Nasri i ja mat.er onu glupu sto te okotila, da skratimo polemiku.
@Jale Da balavac ko i ti,glup i nezreo,prava ona sponzorusa,na licu mu se vidi da bi ga obalio za markicu.... Je.bo li te nasri...
Eto nek\' si ti zreo koji momka nazivas \"balavom pi.ckom\" jer je konstatovao ono o cemu svi u Engleskoj trube vec godinama.
Ko o čemu, Nasri o Arsenalu! Ma boli nas lijevo a boga mi i desno jajce što si ti napustio Harsenal!
@Jale Uzasno si glup i nezreo....
Smijesni ste samo ti i tvoj djecji vrtic sa onim ped.ofilom na celu, eto ti znas gdje bi Nasri otisao iz Marseilla, haha, svasta. Nego, ukucaj u Google \"Arsenal no trophy clock\", otvori prvi link i uzivaj... ma u stvari, evo ti link: http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/
Nasri je jedno veliko g*vno. Propadao je kao igrac, nakon EP 2008 bio je potpuno unisten, i vjerovatno bi iz Marseillea otisao u neki smijesni francuski klub poput Eviana ili Dijona. Wenger ga je uocio, pruzio mu sansu, ulozio u njega, imao strpljenja s njim, razvio ga u jednog od najboljih veznjaka i kako on to sve vrati?? Napustanjem kluba. I ne samo to, vec pljuje po klubu i navijacima. Ni sa Marseilleom nikad nista nije osvojio pa je ustio. Samire, ja*o jadni, otisao si samo zbog love i ni zbog ceg drugog. Da nije bilo wengera ti ne bi postojao. @Jale smijesan si, da ne upotrijebim neku drugu rijec.
Dobro je mali i rekao, Arsenal je najmizerniji od svih tih engleskih velikih klubova. Sto je bezobrazan, jer je naglas konstatovao da Arsenal ne osvaja trofeje? Lijepo igraju i nista ne osvajaju, pa o tome bruji cijela Engleska vec godinama a samo se njemu nesto prigovara kad to spomene.
Jesam li dobro procitao. Sportski motivi, da vidimo pored Mancinija sjediti na klupi pod jednim od najnesposobnijih trenera na svijetu ocekivati neki napredak. Realno, pod Mancinijem niko od igraca nije nesta posebno napredovao osim po svojim zaslugama. Titulu osvojio sa klupe i nece je jos dugo vidjeti nakon sto je prosla slaba faza Manchestera i Chelsea. Sta tu ostaje kao motiv. Ja ne vidim nista drugo osim novca.
sta se ovaj stakorčić stalno javlja? Nikoga ne interesuje njegovo misljenje.
ko fudbaler si tu i tamo ali kao ČOVJEK nisi ni nulu zaslužio, bijedniče jedan
Bezobrazan je ovaj mali....Tacno je da Arsenal nema kapacitet i ekipu da osvoji ni titulu ni ligu sampiona cak ni europsku ligu,ali ipak je tamo igrao i taj tim je i napravio od neg zvijezdu.
govno malo .. sljedece sezone si klupara sto si vecinom slucajeva bio i ove sezone pa onda ides na posudbu u neki nizerazredni klub i tu polako nestajes...
samire, imas li seku?