Otkrio razloge odlaska
0
Nasri: Arsenalu nedostaje ambicije
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćeš li ti dodavati Džeki?
izgleda da se i wengerovo obdaniste raspalo,a ti samire ima da dajes nasem edinu lopte,u trepavicu da ga gadjas
njegov zivot vise nema smisla jer ga ti mrzis :((
Ma nek\' te vrag nosi..draze mi je gledati srcanost koju na terenu pokazuju Wilshere,Ramsey i Frimpong nego ovog placenika..da ti nije bilo Wengera i Arsenala ni rodjena mati ne bi znala za tebe!!!
Cashmir Na$$ri je najbolji primjer danasnij kvazi fudbalera,koji igraju samo za novac..njemu kao stalo do titula a otisao u Manchester Shity,ajde da je u ManU pa covjek bi mu i povjerovao..
pa lahko je dovest šeika koji ima n para u džepu i pravit \"velik\" tim. arsenal nikad nije imao nešto posebno para , al to je tim koji NIKAD nije ispao iz lige, koji je već ogromni niz godina u vrhu u samom vrhu, klub sa strašnom historijom, i normalan klub. nikad se nisu preseravali kao većina timova danas. arsenal će uvijek biti velik tim. :)
Nasri je najobicniji placenik fudbaler bez ikakvog morala i duse hebo ga onaj šeik ambdul muhamed ensar bin laden
ma samo MILAN!!!!!!
Ovdje nije rjec koje bio prosle godine bolji Arsenal ili Man. C. Arsenal je uvjek bio u vrhu za razliku od m.c. Cak i sa ovakovom ekipom kakvu imamo zadnjih 6 godina. Man. C. bi bilo najbolje da otpusti Mancinija jer nema pojma i tek bi onda povjerovao u pricu da ce biti bolji od Arsenala u narednim godinama. Nije sve u trofejima, jer da je tako svi bi navijali za Barcu. Ja navijam za Arsenal zbog nacina igre, zbog igraca koji su nekada igrili i onih koji sad igraju. ARSENAL FOREVER
ali arsenal sada ima friponga ;) ili kako se vec zove.. :)))))
odlicno pojacanje, i sve ovo je istina sto je rekao. a ako se dobro sjecam siti je bio ispred arsenala jos prosle sezone kada su imali sasvim prosjecan tim. priznali vi to ili ne ove sezone ce siti biti rame uz rame junajtedu u borbi za titulu, a arsenal ce biti na kraju sretan izbore li kvalifikacije za europsku ligu. i da dodam da se pola evrope borilo za nasrija dok je bio u marseju, tako da te price da ga je arsenal otkrio napravio od njeg igraca i sl. mozete pricati nekome ko ga nikada nije gledao u francuskoj. poboljsanja su u nijansama, nije on skoro nista bolji igrac u arsenalu postao kada nije ni imao neke konkurencije kao sto i sam kaze
Manchester United opet osvaja Englesku Premier Ligu.
razj..e..b..a..s..e arsenal k\'o nista..kupuje city sve zivo..samo sto nema nekog efekte..ne jos barem
Ti ces reci sta Arsenalu nedostaje. Nisi imao za gaca dok nisi presao kod nas. NEZAHVALNI STVORE!
mrzim te sada kao i fabregasa
jel se udala ona kim kardashian?