Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoze u zrinjskom sajiu ga ugosk a eto moze u maribor daj Boze
samo laganini...neka je sa srecom.
Narda majstore Gračanica je uz tebe. LAVE NAŠ
On je iz Kadeta Bratstva otisao u Zeljeznicar i igrao je kod njih 6 mjeseci i vratio se u Bratstvo. Igrao je za Bratstvo godinu dana, onda odlazi u Zrinjski.
Ma djes u Sarajevu uspjeti, moj sinko ko ga navrati da tamo ode,Nije to taj Zeljo ko nekad,Danas je gola nepismena politicka elita u klubu.Sta oni znaju ko je talent, Iz Maribora se ide u EU i dalje,Zahovicu fala ti sto dovodis nase igrace iz Bosne,Na djelu se vidi patriotizam a ne na supljim flaskulama.