Nogomet
0

Napoli se sprema za Ligu prvaka - Cavani i Mazzarri ostaju?

Totalsport
Edinson Cavani (Foto: AFP)
Edinson Cavani (Foto: AFP)
Aurelio De Laurentiis, prvi čovjek talijanskog Napolija, spreman je itekako opustošiti klupsku blagajnu i u klubu ostaviti dvojicu itekako bitnih ljudi.

U pitanju su trener Walter Mazzarri i Edinson Cavani, najbolji nogometaš i strijelac klub s juga Italije. Napoli je, inače, ove srijede osigurao drugo mjesto na tabeli talijanske Serie A, pa tako i izravni plasman iduće sezone u Ligu prvaka.

De Laurentiis se očigledno ne želi bogatiti, prvenstveno na Cavaniju, koji je sa 27 pogodaka uvjerljivo najbolji strijelac talijanskog prvenstva, već želi stvoriti još jaču ekipu za Ligu prvaka. Najavio je pojačanja, ali i...

Treneru Mazzarriju ugovor ističe na kraju ove sezone i mnogo se spominjalo da bi ovaj odlični strateg mogao otići u Inter. No, De Laurentiis želi zadržati Mazzarrija i ponuditi mu novi, daleko unosniji ugovor. Ista je priča i za urugvajskog napadača kojeg želi "pola Evrope" i ne pita pritom za cijenu.

Napoli je, dva kola prije kraja sezone, skupio respektabilnih 75 bodova (devet manje od Juventusa i sedam više od trećeg Milana), a ukupno ove sezone u Serie A ima 22 pobjede, devet remija i pet poraza.