Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po meni benevento osvaja
benevento se voli i kad gubi i kad izgubi
da hoce osvojiti bilo ko drugi osim juventusa
E jesi i pametan :D
@margni nije valjda da navijas za njih, pu pu pu, pomjeris se s mjesta :D
Al' ih napuniše k'o sarmu.. Svaka čast! Samo je pitanje imaju li snage i tog kvaliteta da ovakcim tempom izguraju do kraja.. Olakšanje im je što su namjerno zijanili od Leipziga, da budu odmorni i fokusirani na ligu. Ali, opet, mislim da će posustati kad-tad i da će to opet Juve pokupiti, ali sve je moguće u fudbalu.
Kad je Leicester izdrzao u 3 puta tezoj ligi zasto Napoli sa ovakvim igracima ne bi mogao?
Sada tek slijedi razvoj te price Roma,Inter,Milan,Samdoria,Fiorentina to su timovi skime ce oni igrati u narednom periodu u Seriji A plus Evropske utakmice.Nimalo lagan raspored ovaj vikend je bas top u Italiji:Napoli-Roma,Lazio-Juventus i Inter-Milan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Napoli je prava ekipa,sigurno zasluzuje Scudeto.
Igraju ljudi svaka im cast 👏🏻👏🏻👏🏻
Vrijeme je za titulu, Forza Napoli!
juve osvaja ;)