Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjaniceva asistencija: kratko i jasno.
Juve odigrao sa pola snage. Smecari izgorjeli u zelji da pobjede al qurko. Sad ih za kraj razbiti u COPPA I da se zna gdje im je mjesto. #FINOALLAFINE #FORZAJUVE SALUTE LA COPALISTA.
Ja i sta sad ? Jesu li pobjedili ? Hoces li se toga sjecati za dvije godine ? Napad daje i donosi golove dok odbrana titule. Ukratko. Da ne pisem ostalo. Napalili se isto djeca neka hoce da dobiju Juve. Juve dao gol, oni odma granaju traze neke faule i offside, daj ba. Oni nemaju nista osim Juve kompleks, svi redom. SALUTE LA COPALISTA !!!!
@ crno crveni. Tisina. Prodali ste se svi redom kinezima. Sad cete derby gledati ranom zorom da bi ugodili krivookima. Pa kad krenu reklame na kineskom itd. O cemu dalje da pricamo, dok Juve svakim danom sve vise napreduje, vi ostali padate dublje...Pa ti vidi ko je Merda 😂😂😂 SALUTE LA COPALISTA !!!!
Pjanic prvo poluvrijeme osim asistencije nebitan. U drugom poluvremenu , kad je prebacen na svoju prirodnu poziciju, dominantan. Nadam se da Allegri nece vise praviti slicne eksperimente. Inace sam imao osjecaj cijelo vrijeme da je Juve igrao sa pola snage, ali utisak moze i da prevari. Kolika im je zaista snaga, vidjet cemo u cetvrtfinalu sampionske lige.