Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema gore lige i goreg fudbala od italijanskog..svako igrač koji je otišao u italiju je propao....toliko....
DEČKU PO IMENU ZeljopaNapol... pa dečko pola ekipe barcelonine je iz njene škole...valdes, puyol, busquets, pike, xavi, messi, iniesta... nemoj pričati gluposti. željo nije izbacio igrača ima 20 godina. a džeko da ne ode u slovačku sad bi vozo golfa 2, karo neku polumanekenku i pio kafu na bazenima...
Opet ja. Samo da odgovorim na komentar iznad. U redu je to sto ti je Barcelona drag klub kao sto rece vec 16 godina, ali ja stvarno ne mogu navijati za klubove tog tipa bas zbog toga sto sam Zeljovac, a Zeljo je radnicki klub koji je uglavnom sa svojom skolom stvarao talenat. Mozda ne znas da je Zelji nastimano da ne osvoji titulu u jednoj sezoni 80-ih da bi je Zvezda dobila itd. Tako se slicno dogadja i u drugim ligama pa ovi jaci klubovi koje sam pomenuo, a i drugi veci klubovi zavrsavaju kao sampioni. Napoli sigurno nije jedan od takvih klubova, sam je prlolazio kroz velike krize, a postoji ta neka veza sa Zeljom zbog navijaca pa plava boja dresova. Mozda imam krivo misljenje za ono sto sam rekao u vezi ega, sigurno ne za svakoga jer upoznao sam one koji uglavnom vole koji su najjaci u odredjenom trenutku pa onda promjene klub posto se drugi pojavi. Ne samo u fudbalu nego i u NBA, a u NBA navijam za Atlanta Hawks jos jedan uvijek zapostavljeni klub od lige.
Poslije Zelje najdrazi klub mi je Barcelona..Da bih podigao svoj sopstveni ego? NE...jednostavno mi je Barcelona prirasla srcu ima vec 16god kao i Zeljo..Tako da ne mogu govoriti o podizanju sopstvenog ega, jednostavno mi prirasla srcu i to je to.. Zeljo u srcu, Barca u dusi
pa nije lud da ide u napoli,ma uopste u italjiu...najbolje nek predje u neki jaci klub bundeslige kao sto je hsv ili da ode u arsenal.
Volim i ja janjetinu , pa nema
Napoli mi je najdrazi klub poslije Zelje. Zavolio sam ga jos od vremena Maradone. Malo je poznato da se Zeljina navijacka grupa Blue Tigers prozvala tako jer se navijaci Napolija tako zovu, a bas u to vrijeme 86-90 Napoli je s Maradonom i Kanidjom bio najjaci klub u Italiji. Ako Djeko ode u Napoli eto jos jednog razloga da navijam za Napoli. Inace nikad nisam bio ljubitelj velikih, odnosno bogatih klubova koji uglavnom kupuju najvece igrace oslabljajuci druge ekipe. Zbog toga svaka cast Robinju sto je izabrao Manchester city (mada je novac bio u pitanju) pored drugih velikih engleskih klubova. Prije rata nisam podnosio Zvezdu koja je kupovala igrace iz ostalih Ju-klubova oslabljajuci ih, a nikad nije imala svoje sopstvenih koji su ponikli u njoj kao Zeljo recimo. Zbog toga ne znam kakav je fazon navijati za Barcelonu, Manchester, Milan, ili druge. To je valjda da bi se podigao sopstveni ego ili sta ja znam vec sta.
jeste.. maradona je igrao za napoli, ali u to vrjeme je napoli bio neko.. A danas?? Talijanska liga losija, od 2. Bundeslige.. od prilike ko holandija i portugal.. ne vrjedi ni pogledati.. A ako napoli trazi Dzeka, to kao da Zeljo trazi Ronalda.. ali ovog iz Manchester-a. Dzeko bi u Italiji sa jednom nogom postigao vise golova, nego svi ostali.. ajd kakav napoli..
Dzeko je igracina i po...steta sto Svabe na svojim stranicama uvijek glasaju za svoje Svabuljice,iako Dzeki ni prismrdit ne mogu. Zato,sad svi na www.bundesliga.de i glasajte da Dzeko bude najbolji igrac kola,a ne Podolski!
Voljeli bi ga više od Maradone!!!!!!!!!!!!!!!!
svadjaju se mesi i ronaldo ko je bolji igrač. mesi: hajd ba kristiano, ne seri, ja nanizem pet igraca i dam petom go ronaldo: kad si budala, ja sutnem s centra i zabijem mesi... slusaj, ja sam bolan za tebe džeeko
Cijepam se od šege.hahahahaha cuj Napoli ;)
Pa i Maradona je igrao za Napoli.... www.sportal.de --- glasajte za DZEKU !!!!
sin ------ tajo ja bi ga volio selmi bajrami nalozit otac----- i tajo bi sine
A ko ne bi? :P