Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh ovo je derbi,u svakom pogledu
ne radi vam player na androidu govori vam se pola godine nesposobnjakovici
ako nemas Twitter ne mozes ni pogledati video, pa ne znam koja je poenta sto ubacuju,ako ne mozemo vidjeti..debili iz Klixa
Sve se razumije, da napadneš navijače druge i to se razumije nekako, ali jedini kodeks je da se igrači ne diraju. Moraš biti indijanac da igrače napadaš.
Razumijem da je ovo jedan veliki derbi, razumijem i rivalstvo ova dva kluba, ali ne razumijem zašto ovakvi incidenti. Dođi na stadion ili u fan zonu, uživaj maksimalno svih 90 min. navijaj srcem za svoj tim i to je to. Ne shvatam čemu kamenovanje, sukob navijača i sl., kada se radi o tako fantastičnom sportu.
Noćas pohodimo Beč. U klubu Albertina Passage smo VIP. DonnDamirEfendic je domaćin - iznajmio je cijeli klub. 1dis je došao u svom Ferrariju Spider 360. Ja sam se skromno pojavio u društvu 2 prijateljice iz Brazila u "dosadnoj" Hugo Boss toaleti. DamirEfendic je malo pretjerao, u klub je pozvao čak 100 influenserki ali im je oduzeo mobitele da se umjesto selfija posvete nama. Piće večeri je Chivas Regal uz lagani jazz dok govorim o zdravom životu, a iza ponoći brži ritmovi i seks.
Sutra u 21:00 cao poz odo spavat
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
Skrpite ih nekako, cekam oba daju za pare...
Nije odgodjeno,nego odlozeno..nemate vi pojma..
obozavam ovu atmosferu pred utakmice.. inace navijam za Elektrobosne iz Jajca
nije odgodjeno, igra se za sat vremena ili vise
Kao prvi sve ijedan navijac ovih timova ima muda, pa bio lud ili ne, bio divljak ili ne, kad pogledas šatro nase navijace 🤣🤣🤣 smijesno
pocinje u 23.15. h
i onda mi šatro neki navijači...hahahahahaha tekma pomjerena u 23:15, ali izgleda neće da igraju ovi iz Boce.
Ovi su veci divljaci od susjeda..
i ovi brazilci u pm ,stalno neki problemi:+)
stoka neuka besposlena