Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razlicitomisljenici eto vam demokratija sada pa se udarajte nogom u guzicus njom i gledajte gdje se moze naci kakav posao al\' naravno da je gay na celu vase firme pa jel\' demokratija il\' nije.... zato nek me handri k\'o hoce i kako hoce pa jel\' demokratija il\' nije!
okanite se tita ocito nemate pojma sta pricate. eto imate sad demokratiju, nadam se da vam je jako dobro i da uzivate.
Kako nije pa bili su izbori? Narod glasao za ljubičicu bijelu. Da je bio diktator bi vladao sam, ne bi bilo predsednika, parlamenta, vlade, republičkih KP,...Slobodnih izbora inače nije bilo u to vrijeme. Pitaj Grke ili Talijane.
Naravno, tada bi bio demokrata, jer je to bila volja naroda! Da je Tito bio demokrata, on bi poslije rata pitao narod da li zeli takvu vlast, i njega... ali nikada nije pitao narod! On je bio klasican diktator i tiranin!
Na Goli su išli ljevičari, ne neistomišljenici nego konkurenti. Tito je probao uključiti desnicu u državu pa je Tuđman bio general a ne logoraš. Mada možda je stvarno trebao Dalmaciju, Istru i pola Slovenije vratiti Italiji, a ostatak države kralju Petru. Onda bi bio demokrata.
Da plasticno objasnim, Tito je bio najveci fasista, jer je svakog svog neistomisljenika proglasavao fasistom i slao ga na goli otok!
U Italiji na svakom koraku prodaju Benita, a pola parlamenta su neki reformisani Dućisti. Zato pridjev fašistička, ne zato što ne misle kao ja.
Najveci su fasisti oni koje druge proglasavaju fasistima jer ne misle kao oni!
Da nije riječ o fašističkoj državi bi pored novčane kazne dobio obaveznu posjetu Aušvicu.