Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nalic. Lik je pravo osvjezenje u Premier ligi. Skolovan i elokventan.
@ScepanMahleni kakvo ba osvježenje, lik igra 11 0 0 formaciju protiv Zvijezde Brgule, to što se fino oblači ne znači da je šmeker
Nalic je vrhunski trener, a velez je dobra ekipa koja nije imala srece na pocetku
Nalic daleko odskace od svih navedenih. Daleko, ubjedljivo najvece ime. Uz njega Velezu nedostaje neko kao sto je Eldin Jeleskovic na poziciji kondicionog trenera. Kada bi se ovo poslozilo, i sa ovim igrackim kadrom bi ostali u ligi, a onda iduce sezone dati Nalicu odrijesene ruke za pojacanja i Europa bi se mogla izboriti.
pa vecevje ime Amarov pas Lutvo haha
Fedja Dudic je Sarajevsko dijete, koje je proslo golgotu za vrijeme rata, trenirao u Fks i borio se sa babinim sinovima,zbog kojih je cesti skidam sa spiskova ekipe koja je trebala ici na putovanja i medjunarodne prijateljske tekme!!! Pošten dečko kojem treba dati priliku, a siguran 'sam da ce je iskoristiti...
Samo Mirza..👍
Početak kraja!!!
dolazi Fadil Hodzic
Ogromna greska je otkaz Ibragi. Pa ljudina ih preuzela kad su u zoni ispadanja bili u 1FBIH, a on je tad vodio Mladost koja je 3ca bila. Nezz, ali po meni glup potez.
zato ce opet u federalnu smradovi
Nalica bi ja za selektora,
Nek ostane i jedan za želju, on slijedeći ogra sa Čelikom
Stručnjaci...grohotom se smijem