Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SmrtDolazi, ZATO STO JE DINAMO ZG PRAVO SPORTSKO DRUSTVO, STO TO CZ. BG NIKAD NECE BITI. ETO ZATO. PUNO SRECE ZA DINOMO U BUDUCNOSTI.
Dovedite covjeku par iole ozbiljnih igraca, nek' napravi sta od slijedece sezone. Sretno gospodine Nalicu (ako te klub uspije zadrzati). Samo Sloboda!
ovi muslimajmuni trebaju bataliti fudbal,nek se prihvate djamije i nargile
@fbUser1559311867 pseci sine pljunemo ti na kuju koja te je odgojila.
zatvori te stadion srusi te ga daj te gipromu da napravi zgradu msm brzinom kojom girpom radi taman otvaranje zgrade bice na 200godina slobode a sloboda nek se ugasi sta ce uopste samo navijaci se razocaraju svake sezone iznova cim obezbjede opstanak odmah sumljivi porazi i onda prica nema licence i tako u krug sramota za tuzlu i tuzlake da nam ovi uhljebasi vode slobodu
@originaltaste4455
@originaltaste4455 ne pretjeruj