Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao sto je bilo i ocekivano. Drago mi je bilo da su uzeli proslu sezonu i nisu kanta tim, ali je i cinjenica da su sve dobre ekipe bile u uzasnoj formi. Ove godine je druga prica :)
zato sto su kante.. i ono od prosle godine je bila samo jedna dobra sezona.. od ove nazad gdje im je mjesto.. sredina tabele u najboljem slucaju.. a dogodine borba za opstanak..
kante je u chelseau
Zato.
Misle osvojili prošle godine premiership i sad mogu sta hoće
ovaj ko u ratu kad general iz kancelarije veli....eh da sam ja iso u proboj bolje bi ispalo...nego sam imo posla sa sekretaricom...eto zasto...