Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budale. Ja se sjecam kada ih je Vahid Vaha Halilhodzic sa krsom ekipom sa velikim uspjehom vodio u Ligi prvaka. Neka traze njega. Osim toga Roberto Mancini nije VELIKI trener. Ono sto je osvojio LP sa Interom je plod rada igraca kao sto je Snaijder, Zaneti, Milto, Maicon, Stankovic...!
toliki je treener koliki si ti poznavalac nogometa :D , mancini nije nikad osvojio lp :), dominiro je u ligi kad je juve bio u seriji b , milanu bodovi uzeti i tako dalje :)
caoo PSG......
Koji im je ovo ( po vama) trener ove sedmice