Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svedska disciplina i bosanska tvrdoglavost! BRAVO KRALJU! HVALA ZA 15 GODINA PRELIJEPOG FUDBALA! Jos makar 5 ti zelim!
pa da ima svedsku disciplinu i nema ali u svakom slucaju ibra je genije!
Mislim da boljeg nema na svijetu na njegovoj poziciji, i tako je zadnjih 5 godina.
SVAKA CAST MAJSTORE I COVJEK SI SVAKA CAST
Bravo Zlatane...i pored svih zivotnih frustracija ovo samo moze Bosanska merhametli dusa...javio si se i poslao dres malom Hajrudinu i hvala ti na tome...nama nikad dosta
Kakva divna vijest evo sav sam se najezio ispod pasa.
ibrakadabra
VI kao znate da je on odbio da vidi bolesnog dječaka da ga vidi lupate gluposti ljubomorni na zlatanov uspjeh on je sve uspjeo samo svojim radom i ima pravo koga če vidjeti a koga ne njegova stvar a mislim da su to sve novinari izmislili oko hajrudina i sl.
neki ovdje govore kako je paksu sto nije igro za domovinu , a vi isti j...te mater ovoj svojoj domovini
BOG BOGOVE OVOG SPORTA
Pitanje , ovim sto likuju i lajkuju. Da li biste isto toliko likovali i lajkovali da ste vi kojim slucajem roditelji djeteta kojeg taj isti igrac ne zeli i izbjegava da vidi, a vasa djete je na samrti. I jos nas Vedator plati put u Paris, da ispuni zelju malom Hajrudinu, i opet nista. Jer sto je bolestan, ili iz BiH, ili musliman ? Posle kratkog vremena imo je opomenu i opet nista. Al sta ces, nekome lakse dva metra uci odozdo nego dva centimetra odozgor.
Svaka cast... Prgav igrac prgav covjek
Svedski hostapler"
A malog Hajrudina? Zalosno.
Jesi l ti placenik njegov? Ne moze neko bit dobar ko je odbio malog, bolesnog djecaka, koji je na izmaku snaga otisao da vidi ovog mamlaza. Ja ne znam, ali znaju njegovi roditelji. Ako su oni slagali, onda sam evo i ja.
Onaj ko se interesuje moze saznati sta je bilo. A ti sa tom svojom reakcijom pokazujes koliko znas i da te mediji odgajaju. Ali to vise govori o tebi i takvima kao ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
švedski fudbaler hrvatsko romskog porijekla
HAHAHAHA LJUBOMORA JE KAO RAK NEIZLJECIVA BOLEST
gigant