Wenger pojačao odbranu
0
Nakon Santosa Arsenal doveo i Mertesackera
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice arsenal opet sampion, opet sampion.... arsenal zivi vjecno
Nidje veze tek pocela sezona :S
OTISAO BENTDNER U SUNDERLAND NESTO RADOSNO U OVIM TMURNIM DANIMA ZA ARSENAL POTPISAO ARTETA
nemoj biti tako okrutan vidiš da im je krivina hahahahaha 8-2 AHAHAHAHAAH !!!!!!!!! Arsenal je šampion, Arsenal je šampiona ali u utovaru i istovaru boksita po Africi AHAHAHAHAAHAHAHAHHAHA AHAHAHAHAHAHAH ne mogu se prestati smijati ahahahahhahahahha
Problem je što Arsenal uvijek propušta te prilike...
dobro pojacanje za odbranu! mozda sljedecu izgube 6-2 :D
ne otpisujte arsenal tako lako... manchester ih jeste demolirao, ali mnogo je i arsenal prilika propustio da se vrati u taj mec, prvo penal pa par fantasticnih prilika za van persija, pa arshavin itd itd i to kad nije uslo krenula kola niz brdo... jos uvijek oni lijepo grade napade, stvaraju prilike, ali su u odbrani kriminalni i kad bi ih povrede zaobisle ovaj tandem vermalen i per mogao bi donijeti tu crvstocu, sigurnost i rutinu u zadnju liniju.
Tacno a je tek pocelo, ali previse je toga prodano da bi ova kupovina nesto znacila
Opet ce ih busit Mancha
Ja bud.ale bolje da je kupio miralema...ccc
Kasno Mertesacker na Emirates stize!