Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi igraci Bayerna ko da su napravljeni od stakla, oca mi. Koja je ovo, treca godina zaredom da se i Robben i Ribery povrijede?
IZVRNO NOGU HAHAHAHAHAHA BRAVO LEGENDO... POGLEDAJ MALO BOLJE SNIMAK, I VIDJE CES DA NIGER TAIWO MU SE NASLANJA NA MISIC DZONOM!
@nizi rang Haj se umij, ne vidis dobro... Ma covjek je samo izvrnuo nogu, vidi se na snimku...
Robben se nije povrijedio, bolje se informisite pa nesta onda pisite, izostace svega 2-3 dana sa treninga i to je sve, ako je to onda neka povreda onda stvarno ne znam sta onda nije........
Qrčio se i ovaj bilmez da je bolji od Messija, eto kako je završio... kao riberi
bayern nije mog gore proci..ima dva potencijalno ponajbolja krilna igraca u evropi a ustvari nema nista od njih kad su ovako krhki..steta..
Bayern bi mogao krenuti putem kao River Plate. Cvajta cvajta cvajta
Robben od papira.. njega i barbika moze povrijedit
TAIWO NIGERU