Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i ja sam urlo sinoc u sobi !
treba prikazati mancinijeve reakcije kad ga dzeko vadi iz govana, iz-utakmice-u-utakmicu!
Dobra melodija, trebo bi BH fanaticos izprovati
Skoro čitam na jedno srbijanskom portalu,dječko,tinejdžer komentariše po pitanju Džeke,kaže\"On je moj idol i u mojoj sobi je puno njegovih postera\" Stvarno ga vole svi,on plijeni svojom jednostavnošću,koliko ga djeca vole to je teško opisati,svih nacija Neka nam je živ i zdrav i neka nas još dugo uveseljava svojom briljantnom igrom
:) Gledam pojedine negativne komentare i smijem se, smijem se zato sto znam da, ublehe koje ovdje negativno ispoljavaju svoje zivotno nezadovoljstvo, da su i one bile sretne i vesele kada su vidjele da se Dzekina lopta kotrlja preko gol linijie:)) Al komentar nebi bio komentar da se ne moze provocirati i ispoljavati licno nezadovoljstvo. Cestitam Dzeko majstore!!!
OOOOOOOOOO EDIN DZEKOO OOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKO OOOOOOOOOO EDIN DZEKOO OOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKO OOOOOOOOOO EDIN DZEKOO OOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKO OOOOOOOOOO EDIN DZEKOO OOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKO OOOOOOOOOO EDIN DZEKOO OOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKO OOOOOOOOOO EDIN DZEKOO OOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKO OOOOOOOOOO EDIN DZEKOO OOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKO OOOOOOOOOO EDIN DZEKOO OOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKO OOOOOOOOOO EDIN DZEKOO OOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKO OOOOOOOOOO EDIN DZEKOO OOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKO OOOOOOOOOO EDIN DZEKOO OOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKO OOOOOOOOOO EDIN DZEKOO OOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKO OOOOOOOOOO EDIN DZEKOO OOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKO OOOOOOOOOO EDIN DZEKOO OOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKO ORIII SE SVIM VELIKIM EVROPSKIM STADIONIMA A BOGA MI I NA BILINOM POLJU!
NEK IM JE rONALDO HA ZABIO SVAK AMU CAST
vidis kolko si tupav...nema sebicni igraca od bayernovi...ribery,robben,kross.a u cityu najbolji assisti lige.
pa normalno je kad igrac dadne gol da mu se ime skandira..bio sam na stotine utakmica i to je normala valjda...pogotovo kad je gol za vodstvo..a svakaki bud.ala....i sta znaci gol kad izgubis,bas nista.
budite ponosni na vaseg bosanca Edina... UK je ponosna samo zato sto nastupa u PREMIERSHIP... neka mu Sarajevo ulicu dadne (ako moze negdje na Alipasinom :)
Navijaci City-a su mu prvi put poceli pjevati ovu pjesmu u Liverpoolu kad su gostovali na Anfield Roadu. Dzeko je bio ocajan u toj utakmici, cijela ekipa City-a takodjer, Tevez se povrijedio i rano izasao iz igre, a zamjenio ga Balotelli kojeg je kasnije Mancini izveo iz igre LOL Grozna utakmica City-a, izgubili 3:0, tada su navijaci City-a koji su bili na toj utakmici u zelji da Dzeku ohrabre zapjevali ovu pjesmu ne bi li ga krenulo, nije gola dao u EPL, novinari ga derali, postavljali pitanja, analizirali ga uzduz i poprijeko. Sljedecu utakmicu Dzeko je postigao gol na gostovanju kod Boltona i onda je ta pjesma krenula stalno da se pjeva kad Dzeko igra bio los ili bio dobar.
dajte masi igara ostalo je nebitno mi smo jedna velika hipnotisana gomila
J**i ti to, velika je ovo stvar brate.
daleko bolji od cristopedera ronalda.
Dzeko je odavno pokazao da je klasa. Njemu treba samo vise igre i neko da ga filuje kvalitetnim loptama. Mada, ajd da se ne lazemo...Yaya Toure-a niko i ne spominje a covjek je jedini odigrao utakmicu na vrhunskom nivou, Sto se ukupno utakmice tice, Real je kako god okrenes za dvije klase bolja ekipa (a Real je u prilicno losoj seriji i opet je bio znatno bolji)...s Dzekom ili bez. O Mancini-u ne treba trositi rijeci.
Ovo je vrh! Mislim da je san svakog dječaka koji se bavi nogometom da u najjačoj ligi svjeta skandiraju njegovo ime! To je pošlo za rukom dječaku iz Sarajeva, bosancu i hercegovcu. Svaka čast. Vrh svijeta.
Ako ste možda primjetili prilikom proslave gola Džeko pokazuje prstom prema navijačima i kaže ovo je za vas a ne za žabara. EL DIAMANTE GOOOOOOOOOOOL