Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbe je prirodna stvar
\"(nepravednom)\" ?????
Malac si još pa ne razumiješ
Naprosto mi nije jasno, kako je moguće da neko voli fudbalsku igru, a mrzi Barcelonu. Najljepši stil igre, nema grubog prekršaja, mnoštvo golova i dobrih poteza, osvojili sve što se može osvojiti, nosioci igre španske reperezentacije koja je najbolja na svijetu, sjajni igrači, sjajan trener sa sjajnom strategijom, sami prave igrače u svojoj školi, itd. OK je navijati za neki drugi klub, ali zar baš sve ljudi moraju popljuvati.
zasto ovaj portal u ovolikoj mjeri favorizira barcelonu ? ne navija svako za barcelonu tukmezi jedni od objektivnih novinara.
Ja mislim da bi se majmuni trebali buniti. Poređenje s Dani Alvesom je strašno!
Ne volim Alvesa kao igrača ai ipak osuđujem rasističko ponašanje navijača Espanyola, čovjeka ne treba suditi po boji kože ili vjere ali ipak ovo je dokaz buđenja nacionalizama i mržnje svega što je drukačije..
Kakve veze ima majmun sa rasizmom - nit je bijelac, nite je crnac, nit je kinez nit indijanac... Kakve jade iz Barcelone - uvijek im je neko drugi kriv kad ne pobjede...
Zbog cega se utakmica cinila \"NEPRAVEDNOM\". Po meni je najrealniji ishod bilo nerijesen rezultat, jer je i Barca i Espanjol imali svoje prilike. A onaj \"penal\" normalno da ga nemoze svirati u 92 minuti, a i po meni ono je bilo u trku sasvim slucajno.
Christinu Ronaldinu nema se sa cim ni uvrijediti, vices mu pe.d.eru, pe.d.ercino, a njemu to godra..jos pita hocemol poslije tekme na fuka.
Chuck Norris koristi Danija Alvesa kao roll on dezedorans jer je istrosio Sabana Saulica :))
ma dajte vise ovih crnackih pre.se.ra.va.nj.a zasticeniji su od bijelaca mojne te mi te suplje, kad se oni medjusobno zovu nigerima lafci su i mangupi, neko ih drugi zovne tako sto i nije nikakva greska to su odma uvrede neke i plac njihov, uostalom u zadnjih deset godine ne zna bog kako da ih zove, zadnje je ono nemojte ih vise ni crncima zvat :S pa sto oni nas zovu bjelcima, kako da ih zovem bog, sta god bi smislio bilo bi to vrijedjanje, uostalom njihovu zasticenost pokazuje to sta rade po americi, niger im gazda drzave, pa nek idu u afriku brate mili u prirodno okruzenje i nece ih niko vrijedjat je u svojoj nativnoj dzungli ce biti....
Sve je ovo kriv Nogometni savez Spanije,hoce nazor da Real osvoji pa se bave svim i svacim.... www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com
Daniju ALvesu je to ko reklama za Loreal - jer on to zaslužuje.
TEK VIKALI KADA BI P.I.P.A VIDJELI ????
Nisu nista lose rekli, ne postoji igrac koji vise lici na majmuna i ponasa se kao majmun nego Dani Alves.