Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam neki stručnjak, ali, za 100 miliona $, ja bih im uspio dovesti barem 5 vrhunskih igrača. Čemu ovo bacanje para? Ovi igrači ne vrijede ni 25 m$.
Znaci, moglo bi se malo kladiti na Zenit u narednom periodu, hmm...
ako dzeko vrijedi 30mil onda ronaldo vrjedi 150 m
ako Hulk vrijedi 50 mil evra onda Falcao vrijedi barem 150 mil evra zar ne ?
majstore,de popis igrača da proslijedimo Mourinhu ili Fergusonu...ne lupaj bezveze ovo su igraci top klase!!
U kako ovi portugalci znaju uzet kes, nije im ni Mamic ravan...
kad rusi zavladaju klubskim fudbalom , onda ce zapadnjaci reć: fudbal je kaaka, fuj fuj.... Veslanje je extra sport i sponzorisa će ga VISA i MASTERCARD, a ljudi će u glas reći, o pa to je istina, cijelo vrijemo smo bili u zabludi sa ovim glupim fudbalom.
Ovo je sve Abramovicev posao, za ta dva igraca Chelsea se jako interesovao, pa veli hajd nek idu u \"moj\" Zenit pa cu ih kasnije u Chelsea prebacit. FC Bayern
Ovi se igraju milionima ko naš velikan sa pakovanjima viršli
KK
zenit do groba