Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos samo da nam Ibrahimovic i uprava Bayern-a kazu kako cemo se izjasniti na popisu i ova Saga ce biti potpuna
Oca mi ja imam osjećaj da ovog Ibru zaboli neka stvar za svime ovime već da se on samo šprda sa svakim koga stigne...
Uzima lopatom repa sada je i u Njemackoj izbacio knjigu a ovo je naj bolja promocija da se raja zainteresuje i pocne kupovati! Ibra za predsjednika!!
uvijek je imao kretenske izjave, nadmece se sa balotelijem po ponasanju.
Joj ej uprava kluba se svađa sa fudbalerom skroz druge ekipe zbog nekih dešavanja u desetoj ligi nevezanoj za Njemačku... Ovi Bayernovci postali prava ciganija.
ma dzeko je ALah ebo vas ovaj pedercina za mene ako nije bosanac i ne igra za bosnu il bio ibra il suarez isto je ja jesu ovi nasi glupsoni navalili a njega ko covjek hej zlatan jos ibrahimovic bosansko prezime i ime a njega boli ona stvarka za bosnom ej hajvani ebo vas onnn sve redomm
SVAPSKA GOVNA !
http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=22595%3Adjeaku-hajrudinu-ostalo-jo-mjesec-ivota-posljednja-elja-je-da-upozna-zlatana-ibrahimovia&catid=40%3Avijesti-bih&Itemid=58
ma moze ibra laprdati sta hoce umrece on sto ga je barca sutnula....u pravu je ovaj kad kaze sedam timova promjenio pa kad je toliko igracina sto ga stalno prodaju....nek ode u wolsburg i nek postane prvak......
i lani je Ibraga lupo ko maxUm po diviziji ali se usutio kad je PSG popusio od Barce. Nadam se da ce ove godine naletiti na Bayern.
Fakat, bili su dobri u svoje vrijeme i jedan i drugi,al' ne mogu Ibragi politi na ruke.Čudim se Švabama,jer je izgledalo da su kul.Njih u stvari niko nije spomenuo.To Henes radi da se ne priča o njegovoj poreznoj muljaži.Ni Rumenige tu nije čist.mora da su "odlepili" od sikiracije.
Joj sto ih Ibrakadabra trola to nije normalno ;)
Pazi_ODRON na putu_Nije kamen nego Ibrahimović
Ovaj Ibrahimović ima manijakalnu facu.
ovo je sve zapoceo zlatan,malo pa po pepu.. valjda je ocito ko je "uvrijedjena primadona"..
super odgovori Rummenige i Hoeneβ, ibrahimovic je samo mali mis koji misli da je neko i nesto da je bio dobar nebih promjenio 7 klubova, pep je veliki trener mislim stavrno pa da nije dobar trener nikad nebih trenirao bayern ipak je bayern institucija !
β-bem ti slovo
Nemojte se svađati ko djeca