Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije mjesec potpisao za Tobol... i sad odjednom u Veležu
On ni bio pojačanje prije 10 godina ovako je lakrdija.. Sretno Velez
za naše lige i dalje jako dobar igrač.
svaki dan po shishama na ilidzi
Uprava Veleza je jako sposobna da ekonomski i administrativno dobro vodi klub. Ali ljudi o fudbalu ne znaju ama bas nista. Zao mi je i njih iz uprave a i Veleza i navijaca. Kakav crni Asmir Suljic!
Sarajevo eto ulaze ali svaki imalo pismeniji trener i moze vrlo lako dobiti,sigurno imaju najlosiju obranu u ligi,svaki ubacaj u 16 Sarajeva je 80 posto gol.Daju se neka obestecenja a obrana u rangu Federalne lige.Neshvatljivo koliko su losi u tom segmentu igre.Zrinjski ce im sigurno bar 3 komada ce dati.Igra se zasniva na pokusaju pocetnog pritiska kad to ispuse nakon 20 min truba prava
Veliko pojacanje 😁😁😁😁.To veliko pojacanje ne moze igrati ni u trecoj ligi Njemacke...
Šejtan 🤣🤣 e cuj Šejtan
Hocel iko dovest nekog od 19 ili 20 godina , sve dzuturumi satro pojacanja
Dajte ba mlade igrace, sta mogu ovi starci na terenu
Ne mogu da vjerujem sta nszivste pojacanjem.
A Srbija??!
Filijala 🤣🤣