Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ode i ratnik. ima više šavova po sebi nego oni borci što protestuju svi zajedno.
Jedan od rijetkih na koje se moglo računati da će svaku utakmicu dati 110% sebe, za tim...
Mandzo neee jos 😭 Selektora vratite ga moze on jos igrati ❤️
J*be im se. Imaju dovoljno vrhunskih igrača da ga nadomjeste, barem približno, ili promjenom sistema igre ućine izlišnim. A šta ćemo mi kad nam ode Džeko? Ko će ga zamjenit? Đurić možda?
Mandzukic i dzeko najaci napadaci i najbolje kolege 🇧🇦/🇭🇷
Pa Mandzo mogao si jos 2 godine do eura da igras ,ali ok nema veze ti si odlucio. Uberi prut i cekaj me kod Arene
Ode Mandžo u legende!
Ode Mandžo u legende!
Raspadose se zaa mjesec dana
u kojem smislu, to je malo gruba rijec ljudi se oprastaju sa stilom i rezultatom,..a nova generacija igraca je vec tu ima ih na svu srecu mnogo
Neka Kramarica,neka Rebica,a neka i Santinia.-...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prerano, čini se.
Meni je on najdrazi igrac HR reprezentacije bio. Hvala ti Mandjo na davanju sebe. Tvoja borbenost je prepoznata medju navijacima.
Cemu vakat tome i vrijeme.Vrlo hrabar potez ali ako su to vec htjeli inda je ovo neki pravi momenat kad su bili na vrhu slave i karijere gdje su ostvarili najveci san jednog prof fudbalera
Sto bi rekao onaj pjevac:'Umri prije smrti'.
Steta mogo je jos do 2020 i EP...al dobro Ivan Santini dolazi u 3 utakmice dosad zabio 7 golova a tu je i Andrej i Kalinic se jos nije oprostio al tesko da ce ga Dalic zvat sad kad krene Liga nacija
@Balkab1996 Santini je zvijer.
Ova generacija je skoro dotakla nogometno nebo i vrijeme je za novu generaciju mladih hrvatskih nogometasa koji su jednako vrijedni, ako ne I bolji od ovih starih.
Semper/Posavec,sosa,Benkovic,Lovren,Brekalo,Vlasic,Balic,Coric... svi ovi vec sad igraju u Ligama petica
@Balkab1996 ...Olmo, Trograncic, Halilovic, Caleta-Car, Bradaric, Rebic, Kovacic, Brozovic, Kramaric, Letica, Stanisic… ;)
Pravi borac, svaka ti cast