Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh da je meni plakati zbog takvih briga :)
KAD ĆE PEMZIJA........JEL ZNA NEKO..HA
Ok, Blade mozda pretjeruje malo, ali da je on krilo svjetske klase - nije, a dobrano je razvikan jer je - pazi sad - Englez. S druge strane, tek mu je 21 godina.
jooooj cuj theo losa tehnika los centarsut,vala bas ti si fudbal samo vidio na playstationu!! Pogledaj ovo retardu http://www.youtube.com/watch?v=uAiyAMU9HBM
e moj Blade, vidi se da o nogometu znas samo sto naucis igrajuci na playstationu :) bolje shuti pa da samo izgledas glup, nego ovako da pises i govorish gluposti i odagnas sve sumnje ;)
Ja eto da je bio Theo Engleska bi bila prvak ;) .urac od igraca, nema trunke mozga. Losa tehnika, los sut, los centarsut...ima ekstra brzinu al skoro da nema nikakve koristi od nje-naprotiv samo ekipa ima minus jer ne doprinosi na terenu nicem, osim gubljenju lopti.
Zato je Engleska i zavrsila onako kako jeste !! Theo kraljuuuu