Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mali dio naših. Po nekim procjenama moglo bi biti do 10,000 navijača i simpatizera FKS iz cijele Evrope + braća Drezdenovci. Svima koji idu puno sreće kako u putu tako i na utakmici, da vas dočekamo ozarenih i nasmijanih lica, i svi zajedno da proslavimo... ulazak u historiju.
malo li je 10 milja bez 20 nema price ipak su horde najbolje na svijetu i sire
hahahaha kakav kreten
Sa srećom, pamet u glavu i čuvajte jedni druge ! Vratite se bezbjedno, sretni i živi !
Bice gusto bice 0-2
Bice gusto bice 0-2
ah tarik postao mediska licnost. seljacina sa Kobilje glave.....mozes on putovati kad mu je babo u SDA lopov...vidi mu one seljacke glave iz Žepe
sretno momci.,,,,
Sretno :)
Bravo
izdrkotine sa grbavice
Ja sam sto posto uvjeren da će Sarajevo izboriti Evropsku ligu. Potrebno je da se odigra požrtvovano kao u prvoj utakmici i uz Božiju pomoć eto nam Evrope na Koševo. Borussia je odlična ekipa, ali mogu otvoreno reći da Sarajevo po igračkoj kvaliteti ništa ne zaostaje za Borussijom. Borussija je skuplja samo zato što je iz Njemačke. A i neke pozicije kao što su npr. desni bek i lijevo krilo su bolje kod Sarajeva nego kod Borussije. Podrška od cijele Bosne i svakog Bosanca katolika pravoslavca muslimana jevrejina i svih ostalih kojima je Bosna u srcu.
Bravo DIVOVI haahhaha joj ja ne mogu od šege matere mi
sarajevo sampion
kad se sjetim željo šest godina nije vidio evrope. 2004-2010
solo ferroviere@ iliti ga ustašo pogledaj svoje igraće jado jadni. ako vi nemate komplekse štaš na ovoj temi glupko.
Nakantace ih Svabadija!
SMIJEŠNO NA BOSANSKI NAČIN --Barack Obama - ALS Ice Bucket Challenge . https://www.youtube.com/watch?v=N9wGVI6J1kE
Poderaće nas Švabe
Sretno,jebo vas otac...dzaba,mi smo gospoda vazda bili. TM 87
ZAUVIJEK HORDASICA
Strumpf...
Nisam vlahinja monstrume.
sretno sarajevo ! osramotite svabe na domacem terenu !