Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uredu je promijeniti pol biti derpas lezba a nije u redu pokriti kosu?? E majke vam ga nabijem nacionalistickoj!!
Mislim da je sekularizam osnovno obilježje ovih zemalja zapadne Europe, naime o tome sam već pisao. Ljudi koji se doseljavaju ne žele mijenjati svoj način života, ako netko ide u Saudijsku Arabiju on se prilagodi pokrije ako je to potrebno kada govorimo o ženama, zašto se takav zakon samo suprotan ne bi poštivao u EU?
A ljudima sve smeta....
Tako i treba. Kao što nije normalno da žene bez hidžaba hodaju po arapskim zemljama tako i u evropi ne bi trebalo biti normalno da ih nose. Ne podržavam da žene hodaju i "gole" kao što sad hodaju ali biti baš onoliko prekriven je strašno.
Ti ne znas sta je hidzab onda i kako se nosi...
Treba isto tako zabraniti kada igraci ulaze na teren da se ne krste ili kada postignu go…
Bravo, kako oni kazu "kuci pa budi to i to" pa nek i one kuci nose maramu, na utakmicama nema.
A to me kao treba uveijediti? Sa gospodinom Titom bi se rado sreo bilo gdje nazalost smrt je kraj i nema nista od tih imaginarnih mitoloskih budalastina.
Realno, svakako nijedno musko to ne gleda...
Nivo neobrazovanosti naše populacije po ovakvim pitanjima je šokantan.
Zar su igrale sa hidzabom do sad?