Mladen Petrić
0

"Najveće razočarenje mog života"

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Sjajan je gol zabio Mladen Petrić u uzvratnoj utakmici polufinala Europa lige. Uvodno vodstvo Hamburžana u Londonu protiv Fulhama ipak je pretvoreno u razočaranje.

Nakon što su na Nordbank Areni HSV i Fulham u prvom susretu odigrali utakmicu koju bi čak i najzagriženiji navijači teško ocijenili prolaznom ocjenom, a koja je završila 0-0, u Londonu je viđeno kudikamo više. Viđeno je i uvodno vodstvo njemačkog sastava, ali i konačno razočarenje Petrićevog kluba koji će biti domaćin finalu, odnosno meču Fulhama i madridskog Atletica.

Prije no što je Simon Davies majstorski poravnao na 1-1, a Mađar Zoltan Gera gurnuo Fulham u finale, krasno je iz slobodnog udarca Hamburžane u vodstvo doveo Mladen Petrić. U 22. minuti utakmice Petrić je s nekih 25 metara smjestio loptu pod prečku Marka Schwarzera, no umjesto da nastave igrati na jednak način gosti su sve više preuzimali ulogu epizodista susreta, što je u konačnici za njih i označilo kraj evropskog hoda ove sezone.

"Svi smo jako razočarani budući da smo imali veliku priliku igrati finale takmičenja na svom stadionu. Imali smo igru i držali Fulham pod kontrolom do uvodnog pogotka nakon čega smo se povukli i prestali igrati prema naprijed. Ovo je najveće razočarenje mog života", objasnio je Petrić što se dogodilo i kako se osjeća.