Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Robijasi
Aferim Robijasi...👍👍👍
Huligani odali pocast huliganu
Respect 👏👏👏
bravo Robijaši
ogroman respect za vas momci
Hvala robijasi
svaka cast
Dobit cete batine!
Ubojica je bio na inaguraciji Kolinde...
Vedranu neka je pokoj dusi! Postoje jos brojne osobe i grupacije cija smrt nije ni procesuirana, a ni kaznjena… Grabovica, lokalni genocid cija brutalnost granici s bestijalnoscu… ubojstvo ministra Leutara… ubojstvo generala HVO-a Bihac Vlade Santica…
pravda za Vedrana !!! pravda za sve zrtve . kazna za sve zlocince . Bosna mora biti beskompromisna zemlja pravde . to je duznost Bosanaca da bude pravedan . Bosanac je najpravedniji covjek na svijetu. Ovi konstitutivni sto kolo vode od 92 . to je smece .sve ce proci Bosna ne umire nikad . kao ni pravda . Istina , pravda i Bosna ne umiru i ne prolaze . Sve drugo da .
Isto kao što kriju ubicu Vedrana Puljića tako isto kriju i ratne zločince! Čovićeva bagra sa zadatkom da se bore protiv BiH.