Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj "gorak okus za The Special Onea." HAHAHAHAHA! To mačko...
A dje je ubleha Pogba, najveci talenat na kugli zemaljskoj, kukala mu majka? Kako ce opravdati toliku lovu?
Nije statistika samo u tih 10 brojeva moj Omare. Pitaš li se ko je imao više "ključnih šansi". Chelsea imao 3, naspram Unitedove 1. Da li je i to bikini statistika? Da si za primjer uzeo utakmicu City - Everton, složio bih se s tobom. Ovako, griješiš. "Posijao" najbolje godine, nije baš dobar izbor riječi. Ne moraš na silu prevoditi fraze drugih jezika, naš jezik je dovoljno bogat izrazima, samo ga nauči koristiti.
onaj conte gotivan lik, a Bgm u tisini on izgleda popravlja stanje u klubu
Felaini zaduzen za distribuciju lopti sta drugo ocekivati :/
a specijalni....daleko je United trenutno od Chelsea, Liverpoola, Citya pa i Arsenala i Tottehama...
ahhahahhahaha
ost'o mu autobus u Mancesteru, pa nije moglo drugačije
ja sam rekao vec davno znam da sam dobio masu minusa al opet kazem united je 0 od ekipe pa samo gledaj ko igra u toj ekipi kompletan tim treba promijeniti nemozes pitu napraviti od govana kada vidim da igra jedan felaini,shaw,delap,ibra,rooney,martial... nekima prosao rok a ovi mladji samo izvikana imena,inace sam chelsea fan pozzzz....
delap je legenda stoke-a... mozda si mislio na depaya :D
Mourinho nema pojma!! Ima strašnu ekipu ne može da uskladi prvih 11 nikako , ekipa ne igra timski slab moral. Svaka njemu čast na uspjesima prije ali sad je nula od trenera. Unitedu može pomoći Giggs isto ko što je Zidane u Realu. Giggsa trebaju da zovu nazad što prije jer on poznaje klub ko niko drugi učio je od Fergusona tako je on spas a dok ne dođe svi drugi treneri će biti ko Van Gal i sad Mourinho.
@Gule5409 ovo tebi strasna ekipa???...izvini, ali ti stvarno nemas pojma o fudbalu
Slažem se imaju ekstra ekipu Mourinjo je definitivno u ogromnom padu. Ali nije Giggs njima rješenje, nema on potreban autoritet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma mozes imati isturenih pet Ibrahimovica i pet Dzeki ali ako vezna linija neradi kako treba nema ni golova...United je djelovao kao totalno zbunjen tim...Chelsea ka Liverpol, up-tempo brez predaha i trenutno uz Arsenal tri njbolje ekipe u Premier.
Ibra nije dobio dvije upotrebljive lopte
sramota
koja je ovo prevara od kluba
I ovog posebnog posebno nabijem! GGMU
Statistika na vasoj strani...nadigrali ste ih :D