Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previše se ovo razvodnilo, previše reprezentacija, a sve zbog zarade. Problem je što se neki igrači, koji su ionako iscrpljeni, mogu povrijediti. Olimpijada, na kojoj su zastupljeni skoro svi sportovi, traje 15 dana, a ovo prvenstvo mjesec. Ali eto, nadam se dobrom fudbalu i nema sekiracije.
Veceras Pizza protiv Donera!
Bas me zanima mapa navijanja veceras. Predpostavljam, ali mozda grijesim, da ce citav Balkan kao i citava Europa i pogotovo Juzna Amerika navijati, naravno, za Azzurre kao sto sam siguran da ce i Albanci i Kosovari. Jedina zemlja gdje ce se navijatu za Tursku osim Turske znate koja je?
Ko prenosi?
Ovo prvenstvo je bitno Samo kladionicarima
Italija osvaja Euro, a nemate je ni na listi.
Odavno je fudbal unisten i nema vise svoje cari kao nekada,nazalost...
biće zanimljivo jer se vraćaju navijači..Mađarima svaka čast
Hrvatska reprezentacija je totalni fuš, neće proći ni prvi krug. I evo sad se vidi da im je ono na SP u Rusiji bila čista sreća i dobar žrijeb. Slažem se da su Francuzi najveći favoriti, ja navijam za Belgiju...
Francuzi ubjedljivo najjaci i najveci favoriti. Al znate da favorit nikad nije uzeo
Primjeti se kako je sve manja zainteresiranost za nogometom... Ne znam razlog
Jos da moze citava drzava gledati a ne da trazimo nove nake po budale...
Kao da gledam pitanje u kvizovima za desetak godina, kad je odrzano Europsko prvenstvo u nogometu Euro 2020.?
Hoće li biti prijenosa na Sport Klub na mojaTV?
pa Mađar je jedan od smisljenika tzv koroba sistema ,jel vam sad jasno sto se puskas arena moze napunit do kraja , mađari su evropski jevreji ,zapamtite ovo
corona je shebala sve u pm...