Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj imali su troje djece...pa imaju i sada....🤪
nisu imali... nego i dalje imaju troje djece
Totti je iscjedio kao grejp,pa traži novu da isproba već svoju iskusnu spravu koja je stekla suptilnost igrajući sa Romu, pa je sada vješto koristi.
Sad i oni, e p.m… Dan mi pokvarise
Faca prava kicoska
Kakav velemajstor je to bio. Većina vas ga je gledala, a oproštaj na Olimpicu je bio nezaboravan. E to se zove oproštaj od karijere. Bilo je svečano, stadion prepun. U jednom klubu cijeli život je baš za pohvalu i više od toga !!!
dosadio joj lik, a 16 puta ljepsi od nje
procitaj clanak, on je nju prevario navodno
Zapadne vrijednosti, i pored sveg bogatstva, rastaju se sad, pa sad. Da si kamen nosio u bubregu 20, naviko bi se na njega.
On nju prevario i sad ona treba da tripi do kraja zivota jel?
Slabo rokaš totti 😉
"parama mogu sve, lijepe žene imati, svi oko mene moraju glavom klimati, Al upamti frajeru, da ti pare ne mogu kupit' raju iskrenu" (pa tako i ženu)
Garant joj je smetalo sto gleda Romu...Grande Totti ❤
Veća mi je briga nagli rast cijene hljeba i goriva neko ove trice. 7ebe mi se i za Totija i ovu ku4vu