Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miroljub Petrovic sve u pravu
Pukla mu crna pogibija. Nasao kamenjarku.
ne kontam zasto i ona nije osudjena?
Pa on je nju maltretirao i dobio zabranu, nije ona dobila, mislim da je logično...
Jer nije ona njega tukla
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravo i pravda su dva različita pojma
Pravni sistem mora bit više fleksibilan. Evo konkretno u ovoj situaciji bolje je da se dvoje ljudi pomirilo, i da su svoju vezu krunisali brakom. Kako ovdje pravda može bit zadovoljena ako momak ode u zatvor a osoba koja ga je prijavila mu je sve oprostila i sad samo ona može patit i bit nesretna što joj je taj isti muž u zatvoru.
Bravo. Siledžija. Kazna nije bizarna.
ja nista ne kontam
Jel ovo opet google translate radio? Između čega je birao, zatvor i? Čuj dobio poziv da izabere zatvor
Zakoni fukcionisu, drzava postoji......
1tvrdakita Kakva konstatacija. Sud bi trebao da pohvali da su dvoje supružnika sami riješili stvar i da su se na kraju vjenčali.
Joj ružne ribe koja je nabacila nove zube
Evo nek meni neko objasni ravnopravnost u ovom konkretnom slucaju. I on i zena dobili kaznu, zabranu prilaska, zajedno odu na medeni mjesec, vrate se i samo se on tereti za kaznenk djelo i mozda dobije zatvorsku kaznu, pa gdje je logika tu??
Tu je logika što ona nema muda!
Nema od ovoga nista u spaniji po zakonu ispod svi god nema u zatvor
nakacila se za njega radi para i onda ga zbog sitnice syebe
Ajd nek je srećno mladenci a sud kao sud uvijek tjera svoje baš kao da je sve što zakon nalaže uvijek ispravno. Mnoge stvari po zakonu nisu ispravne ako se gledaju sa moralne strane ali zakon je tu da se poštuje bezuslovno tako da ne gine mu zatvor