Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al kako se VAR pokazao odmah na pocetku. Sudija se zaletio odmah da pokaze na penal nakon akrobacije Ramosa i onda mu VAR ponisti odluku zbog ofsajda. Inace je u proslosti u Spaniji bilo ovakvih izmisljenih penala za Real mali milion, sad ce bar malo da se smanje kradje. Ronaldo je i pobjegao jer zna da nema vise penala na guzove, a za konstantna simuliranja bi mu suci morali ponekad i karton pokazati.
svi znaju da je real pola navijača izgubio odlaskom ronalda... a mene djeca napadoše neki dan kada sam to rekao..
48 000 gledalaca , toliko kod nas ima prosjecan premierligas gledalaca ukupno za 3 sezone
Omjer Real - Getafe 10:0, u zadnjih 10 utakmica, plus gol razlika 36 - 8, da još dodamo termin 21h (nedjelja), kakav Ronaldo i kakvi bakrači.
...i pitaju se zasto je Juventus toliko platio za Ronaldo koji ima 32-33 godine? eto zasto...na tekmi Chievo - Juve je stadion Chieva bio pun kao da se igralo finale lige sampiona
Jesu ovi Realovi fakat odron navijaci...
Tko u avgustu po ovakvim vrucinama ide na stadion.... Vodice, Makarska, crikvenice...