Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je on prošo... malo falilo da je pošalje u svoj gol...
isto ona lopta poslije rata SUPERTELE
Gledam a nemogu vjerovati svojim ocima, jesam malo corav ali ovo je pogodak za buducih 100 godina.
ja svega mi procitao: pakas :D
Njegov govor je bio najbolji dio vecerasnje emisije :D Prvo je minutu trazio govor na telefonu, nakon toga ga je procitao sa takvim akcentom da je gotovo bilo nerazumljivo :)
Da upravo tako,na pocetku niko nije ni znao sta cacka na mobitelu :D A kao sto kazes,engleski mu je vrh,mislim da bi SKOTA ili nekog iz LIVERPOOLA koji su poznati po katastrofalnom naglasku,lakse razumio nego ovog momka,jos i ne zna da cita sta pise ne kontam iskreno kako mozes ovako nespreman doci..
sve su ovo kopije Karlosovog felša protiv Francuske 98.
Ova kopija bolja od originala