Svaka čast
335

Najljepši detalj El Clasica: Rakitić prišao Modriću i svojim potezom oduševio svijet

K. H.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Veznjak Barcelone Ivan Rakitić napravio je presedan na El Clasicu kada je pri ulasku Luke Modrića na teren prišao saigraču iz reprezentacije Hrvatske i poljubio ga, poželivši mu sreću bez obzira što su u pomenutom meču bili protivnici.

Situacija se desila u 79. minuti, a neposredno prije ulaska Modrića u igru, Rakitić je fauliran blizu aut-linije i tu blizinu iskoristio je kako bi prišao saigraču iz reprezentacije i napravio potez koji je vrijedan svake pohvale.

Nepotrebno je i pisati o netrepeljivosti Barcelone i Madrida i o toj temi je gotovo sve rečeno, a posebno u trenucima kada Katalonija više nego ikada želi nezavisnost i kada su njeni separatisti bili spremni čak prekinuti i najveću utakmicu na svijetu.

[TWITTER]1207432916797730816[/TWITTER]

Iz čitavog svijeta dolazile su poruke koje pozivaju na mir, ali definitivno su igrači ti koji šalju najbolje poruke i upravo zbog toga gest Rakitića oduševio je brojne svjetske medije i nogometne stručnjake.

Nakon utakmice, Rakitić je objavio fotografiju s Modrićem uz opis "Brate, uvijek uz tebe", a u komentarima je također dobio veliki broj pohvala iz čitavog svijeta.

Podsjećamo, duel između Barcelone i Real Madrida završen je bez pogodaka.