Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Mujo... Tracara je on ili vi cije misljenje nikog ne interesuje, narocito ne Ronalda?
Barca 4 eva
ronaldo pazi eto lasera
Odma posle pobjede atletica nad barselonom ovaj levat izjavljuje da su najaci i da zele sve osvojiti ja levata majko moja a do juce nije rjec progovorio heheh ... ovaj covijek se ponasa ko neke treba bogami .... ko neka zena tracara ...
hahahahahahaha...boli nekog sta vi mislite :P pogotovo Ronalda :P
moram da kaz... \"15.02.2010. u 21:04 Pipo nije lijepo tako sto pises , sta fali i ako sam gay bolje i to nego seljak... Pogledaj Gay iz USA kako zive ,ti nikada neces tako\" Imas pravo na svoje misljenje al bi bilo fino da imas i nick svoj;)
Djeca?:) Ok, whatever Kamo srece da je tako;) A ti pipicu, ne vrijedi trosit rijeci, ti se samo tješi i budi zavidan, to će ti sigurno popraviti život.
Ja sam derPe i kome smeta neka me ne gleda...
Gledaj madridista i k.a.r.i.n.a sad se lizu sad se svadjaju, bravo momci!!! A sada brzo na spavanje valja ujutru poraniti u obdaniste i pazite se tamo da vam sapunici ne ispadaju ima poganih teta.
@moram da kaz... E sada si ga usrao skroz, vidi se da godine mozes izbrojati na prste dvije ruke , ne provaljuj se., sada pises da je super da ti razvaljuju paksu...ccc...djeca bi do sada trebala spavati, sorry ali tako je...
Pipo nije lijepo tako sto pises , sta fali i ako sam gay bolje i to nego seljak... Pogledaj Gay iz USA kako zive ,ti nikada neces tako
ne mogu vas shvatit ovdje nesto Realu prigovarate,a sinoc smo vidjeli kako atletico fino umjetnicki daje golove !
da je tako nešto rekao netko iz barce onda bi ljudi rekli svaka čast, a kada CR izjavi tako nešto onda je peder i glupan, pa ako vam je lakše onda je i peder i glupan a vi ste svi zavidni i dali bi pola svog života da budete CR na jedan sat.
Djeco manite se prepucavanja! Pravi igrač uvijek želi sve osvojiti!
Sta je Puyol, majmune? Izgledas ko prasumski covjek od stijene odvaljen a sinoc se vidio nisi.